![]() |
|
|
#1 |
|
عضو جديد
|
سلام من با این ادرس دهی هویج مشکل دارم
یعنی ادرس رو میدم وفقط ارور ارور تحویل میگیرم واسه نمونه: [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینکها میباشند ] اینو دادم هیچی به هیچی لطفا یه راهنماایی کامل بکنید ممنون ویرایش توسط panic : 12-27-2011 در ساعت 02:36 AM |
|
|
|
|
|
#2 |
|
عضو جديد
|
اولا مسائل مخصوص به هویج تو تاپیک دیگه ای باید گفته بشه...
[فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینکها میباشند ] ثانیا یک فایر وال قوی جلوی اینجکشن رو میگیره... من دستی چند بار فقط and زدم که نوعش رو بفهمم بعدش بلاکم کرد و این پیغام رو داد... Your connection to this server has been blocked in this server's firewall. موفق باشید.
|
|
|
|
#3 |
|
عضو جديد
|
دوست عزیز اینی که جلوی شما را از اجرای دستورات sql باز نگه میداره mod که بر روی webserver آپاچی این سرور نصب شده به اسم mod-security که زمانی این را پیکربندی کردن یک سری حرکات را داخل آن فیلتر کردن که این مود به این حرکات حساس باشه و در صورت ادامه آی پی آن را تا مدت زمان تعین شده بلاک کنه
البته در چلنج که گذاشته بودن در سایتش رئش های بسیار جالبی برای دور زدن آن گذاشته بود بگردی توی گوگل پیدا خواهی کرد اگر پیدا نکردی بگو تا لینک بهت بدم با تشکر |
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|