![]() |
|
|
#1 |
|
مديريت بخش
|
با سلام
بابا بعضیا چه کارهایی که نمی کنن برای اینکه خودی نشون بدن ، چشما رو می بندن و یه پست می ذارن و السلام. ![]() برای مثال این آقای S.Azadi که ترکونده و هرچی سایت ورزشی هست برده هوا. بابا این همه سایت اجنوی حالا باید بیای سایتهای داخلی رو ببری هوا. فکرشو کن اگه عادل بفهمه دوشنبه شب چه قشقلقی به پا می کنه. ![]() Link: [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینکها میباشند ] با تشکر |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to firemaker For This Useful Post: | CH3CK3R (12-28-2011) |
|
|
#2 |
|
مديريت انجمن
|
سلام
نظر شما اینه که اگر ریپورت نکنن بهتره؟ شما میدونید تو ایران چند نفر این باگ رو داشتن ؟ یعنی همیشه این باگ وجود داشته باشه که هرکی این باگ رو داشت هر موقعی که دلش خواست هک کنه؟ اگرم فکر میکنید که با گزارش به شرکت تولید کنندش همه چی درست میشه به نظرم اشتباه میکنید اینجا ایرانه! چون من یادمه سر یه باگ دیگه که نمیدونم واسه کدوم پرتال بود این حرف رو زده بودید که اگه اشتباه نکنم rfu بود که من خودم تو جریان بودم 4 سال این باگ وجود داشت و یه تیم که من حالا میدونم 4 سال پشت هکم هر سال سایتا یی که از اون پرتال استفاده میکردن رو هک میکرد اما از زمانی که این باگ گزارش خیلی هاش هک شدن اما بعد از گذشت چند ماه بیشترشون پچ شدن. امیدوارم که از حرف من ناراحت نشید چون من شخصی که باگو گزارش کرده رو نه میشناسم نه میخوام بشناسم .دی! ویرایش توسط Pejvak : 12-25-2011 در ساعت 12:16 AM |
|
|
|
|
|
#3 |
|
مديريت بخش
|
با سلام
به نظر شما اگه یه بچه ای اشتباهی بکنه بهتره توی همه فامیل و درو همسایه جار بزنیم و بگیم بچه ما این اشتباهو کرده یا اینکه اونو به نحوی اصلاحش کنیم؟ درسته این باگ خیلی وقته وجود داره و ممکنه با گزارش به شرکت تولید کنندش هم خیلی قضیه رو جدی نگیرن. حالا فرد بیاد بگه خوب ما که بهشون اعلام کردیم جدی نگرفتن یا علی شروع کن ... ولی من فکر می کنم با چند بار گزارش ، میشه به نحو بهتری کار رو درست کرد. (البته اگه هدف اصلاح باشه ) مسلماً شرکتی که نسبت به گزارش باگ خیلی بی تفاوته ، خیلی هم براش فرقی نمی کنه که این گزارش یه جا اعلام بشه و همه بدونن. حرف من اینه که ما نسبت به سایتهای داخلی یه خورده با احتیاط بیشتری کار کنیم و یه خورده ترمز دستی رو بکشیم چون ممکنه ضررش بیشتر از منفعتش باشه. با تشکر |
|
|
|
|
|
#4 |
|
عضو جديد
|
این پورتاله سوراخ تر ازین حرفاس ، 1 دونه sql از معمولی ترین پورتال ایرانی چیز خاصی نیست که بخواد بزرگ بشه
keep workin .. |
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to NE0 For This Useful Post: |
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|