![]() |
|
|
#11 | |
|
عضو فعال
|
نقل قول:
100 % همین طور منظورم اینه مثلااگر شما الگوریتم ورژن 1 پیدا کردید نمی تونید با اون الگوریتم فایل های ورژن2 ریکاوری پسورد کنید بهترین کار جستجو تو فروم های کشور های ru -br- cn که یل تولایی دارند برا این کارا |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to 4hmad For This Useful Post: | q7xx (09-16-2011) |
|
|
#12 |
|
عضو جديد
|
همانطور که گفتم یه پسورد باز کن پیدا کن و رمز های تصادفی بهش بده
بعد هم یه چیزی وینرر یا هر برنامه ای که باهاش اینو فشرده کردن همینطوری که نیست الگوریتمش لو بره بعد اگر هم میخواست لو بره این الگوریتم به این آسونی که دیگه برنامه مشهوری نمیشد |
|
|
|
|
|
#13 |
|
عضو جديد
|
من اینجور فکر نمیکنم , یه پورتکله .. عوضم نمیشه .. همه باید رعایتش کنن ..
یعنی چی ؟ الان خوده وین رار امکریپشن هاشو تو همه ورژن هاش نگه داره ! یه کاره غیر معقوله اولا دوما اینکه بقیه برنامه های کار با آرشیو چطور فایل رو باز میکنن پس ؟ همه ی برنامه های کار با آرشیو الگوریتم های همو دارن ؟ خیلی پیچیده تر از این حرفاست .. ممنون میشم آدرس اون فروم های ru -br- cn که ید طولایی توی این بحث دارنو بزارین که مام یدمون بهشون برسه :D ممنون .. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
عضو جديد
|
دوست عزیز برنامه های که فایل های که میگی را باز میکنن کار شاخی نمیکنن فقط پسورد روشون تست میکنن تا به پسورد مورد نظر برسن من خودم یه نمونه نوشتم مدتی بود ولی حالا بیخیالش شدم
یکی از همین برنامه ها را پیدا کن یه فایل تکس هم بده بهش بعد بزار بر رو تست ببینم موفق میشه یا نه حالا با خودته میتونی تو سایت های خارجی هم بگردی ببینم الگوریتمی چیزی پیدا میکنی یا نه پیدا کردی الگوریتم ورِنی به ما هم بگو شاید کاری کردیم |
|
|
|
|
|
#15 |
|
عضو جديد
|
دوست عزیز فایل را بفرست تا رمزشو برات بفرستم این دیگه آخرین کمکی هست که میتونم بهت بکنم
دوست داشتی خصوصی بفرست برام |
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|