![]() |
|
|
#1 |
|
عضو جديد
|
سلام
من ترجیح می دم همه کارها رو با خود هویج یا سایر ابزار ها انجام بدم تا دستی ولی گاها به ستونی هایی بر می خوردم که بالای 1000 تا یوزرتوشه و من همه یوزرها رو می خوام ببینم اینطوری اگه به خود هویج بدم چند ساعت طول میشکه همه رو دونه دونه بکشه خواستم ببینم راهی هست که یه جا کل چند تا ستون رو باهم دانلود کنم بدونه اینکه دونه دونه اول بکشم بیرون بعد ذخیره کنم؟ -------- یه سوال متفرقه هم داشتم من با هویج چند تا تارگت رو چند بار بررسی می کنم هر بار یه نتیجه می ده یه بار باگ داره وهمه چی می کشه بیرون یه بار می گه بلاینده یه بار هم می گه کلا اسیب پذیر نیست نمی دونم چرا اینطوره تشکر ویرایش توسط havva : 08-17-2011 در ساعت 12:59 AM |
|
|
|
|
|
#2 |
|
مديريت بخش
|
دیتابیس چیه؟ از کوئری پاییت میتونی واسه استخراج nامین سطر از اطلاعات استفاده کنی (شروع n از 0)
select column_name from table_name limit n,1 -------- اگه نوع آسیب پذیری مبتنی بر زمان باشه با تغییر سرعت اینترنت این اتفاق می افته. میتونی تو تنظیمات مقدار 'time based method delay' رو بیشتر کنی. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to r3dm0v3 For This Useful Post: | havva (08-17-2011) |
|
|
#3 | |
|
عضو جديد
|
نقل قول:
می خوام کل یه ستون رو یه جا دانلود کنم یعنی همه سطر ها برای من مهم است ظاهرن باید شل بریزم توش و dump کنم؟ |
|
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|