![]() |
|
|
#1 |
|
عضو جديد
|
با عرض سلام و خسته نباشید به تمامی دوستان عزیز....
هدف بنده از آماده کردن این آموزش این هستش که هم خودم یک دوره ای کرده باشم دوباره روی این زبان برنامه نویسی و هم یک کار مفیدی برای دوستان انجام داده باشم..... شما هم نظرتتون و بگید که آیا وقتم و بزارم برای ساختش یا نه؟! البته از پیام خصوصی اسپم هم در این پست ندید یا علی!
|
|
|
|
#2 |
|
عضو جديد
|
با سلامی دوباره....
OverView آموزش و براتون آماده کردم.... که در داخل این کلیپ 2 دقیقه ای تمامی بخش هایی که من می خوام آموزش بدم به صورت اسلاید آورده شده هستش.. می تونید ببینید و نظرتون رو درباره موضوعات بگید... و این رو هم باید ذکر کنم در این سری آموزشی تمامی دستورات ویژوال و سعی کردم آموزش بدم ... [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینکها میباشند ]
ویرایش توسط Milad.C0nn3ct0r : 07-22-2011 در ساعت 02:23 PM |
|
|
|
|
|
#3 |
|
عضو جديد
|
بخش دوم....
در این بخش شما با تاریخچه و قابلیت های زبان برنامه نویسی ویژوال بیسیک آشنا خواهید شد.... دانلود کنید و اگه مشکلی داشت بگید تا در پارت های بعدی اون مشکل ها تکرار نشند! حجم 15 مگابایت [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینکها میباشند ]
ویرایش توسط Milad.C0nn3ct0r : 07-22-2011 در ساعت 02:23 PM |
|
|
|
|
|
#4 |
|
عضو جديد
|
قسمت سوم آموزش آشنایی با مفاهیم بنیادی از قبیل (فرم ، کنترل ها ، مشخصه ها ، شی ها ، آرگومان ها ، روال ها ، پروژه ها)
آشنایی با رابط گرافیکی و توصیه هایی برای ساخت برنامه ای کاربر پسند و...... حجم : 22 مگابایت [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینکها میباشند ]
ویرایش توسط Milad.C0nn3ct0r : 07-22-2011 در ساعت 03:26 PM |
|
|
|
|
|
#5 |
|
عضو جديد
|
قسمت چهارم..
آشنایی با محیط برنامه ویژوال استدیو 2010 و توضیحاتی در مورد پنجره های موجود در برنامه.. [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینکها میباشند ]
|
|
|
|
#6 |
|
عضو جديد
|
با سلامی دوباره به دوستان و استاد های گرامی....
بعد از مدتی که مشغول کار و درس بودم امروز وقت کردم که قسمت پنجم آموزش رو هم برای دوستان آماده کنم... شما در این سری از آموزش با مثال معروف Hello World آشنا خواهید شد... با مفهوم رویداد آشنا خواهید شد.... نحوه کد نویسی و اجرا و ذخیره کردن برنامه خودتون رو هم یاد خواهید گرفت و با پنجره Propertis هم بیشتر آشنا خواهید شد..... با مفهوم خصیصه هم آشنا خواهید شد... [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینکها میباشند ] [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینکها میباشند ]
ویرایش توسط Milad.C0nn3ct0r : 07-29-2011 در ساعت 11:20 PM |
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
عضو جديد
|
نقل قول:
نقل قول:
![]() بالای 5 تا تاپیک آموزش ویژوال بیسیک تو تالارش هست که همین hello word رو لازم به دانلود کردن 50 mb برای اموزشش نیست
|
|
| The Following User Says Thank You to MOH3NCODEr For This Useful Post: | xpl_a (07-31-2011) |
|
|
#8 |
|
عضو جديد
|
سلام محسن جان ، در رابطه با همین موضوع به شما تو یاهو پیام دادم و باهتون حرف زدم که با توضیحاتی که دادید متوجه انتخاب اشتباه عنوان آموزش شدم... به هر حال من دارم این آموزش ها رو کم کم می زارم ... امید وارم شما هم راضی بشید. اینجا هم نمی دونم چطور باید عنوان رو عوض کنم... اگه کسی می تونه عنوان رو به آموزش ویژوال بیسیک دات نت تغییر بده.. با ارز پوزش از استاد گرامی (محسن جان) و تمامی دوستان عزیز... امیدوارم به خاطر اشتباهم منو بخشیده باشند....
بخش ششم: ساخت اولین برنامه در محیط کنسول آشنایی با نحوه کد نویسی و کار با ماژول ها و پارامتر های کنسول... آشنایی با نحوه کامپایل و اجرا کردن برنامه در محیط کنسول... ........ [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینکها میباشند ]
ویرایش توسط Milad.C0nn3ct0r : 08-03-2011 در ساعت 04:03 PM |
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|